Lustans I Will Rock You "Walter"

SE34856/2018

FLATCOATED RETRIEVER

HD grad A, ED ua (0)


Walter är envis herre. Han har full fart i det mesta han gör. Han sköter sig ganska bra inomhus även fast han ofta menar på att de ju måste kunna få leka lite medans jag tycker att man kan sysselsätta sig med det när man är ute..
Han älskar träna och gör sitt bästa för att det ska bil som jag vill. Det är inte allltid det blir rätt men det går framåt. 

 

Breckmarsh Hark "Clyde"
SE36697/2020

ENGELSK SPRINGER SPANIEL
HD grad C, ED ua (0)


  • 1a plac, UNGHUNDSDERBY 2020


Jag va över och hämtade Clyde i England i Januari 2020. Han är en genomsnäll och supertrevlig hane. Jag har aldrig haft en hund som har varit så otroligt duktig på hundspråk som det här fina killen. Han jagar med fin fart och stil och är en hårtgående hund, taggar och snår hindrar inte honom i hans arbete. Han är samtidigt väldigt lyhörd. 
Han är en mjuk kille och gör verkligen alltid sitt bästa för att göra vad jag önskar. 

  

Lemon Aguzannis "Lemon"
SE19440/2021

LABRADOR RETRIEVER


Lemon importerades i Januari 2021. Pga av svårigheter med att åka över gränser kunde jag tyvärr inte själv åka och hämta honom, vilket jag annars gärna hade gjort, det hade varit en kul roadtrip. Han är ännu väldigt ung och vi håller på att lära känna varandra. Jag gillar honom mycket och tror mycket på honom.