Hanar

Nettlefields Osprey "Roy"

SE36097/2021

LABRADOR RETRIEVER

född 2015-02-11
HD grad A, ED ua (0)

Ägare: Karl Pettersson


Roy är en mjuk och vänlig kille som ställer upp på allt man önskar. Han hjälper Kalle med det mesta på hans jobb, bl.a. driva hem fasaner, stöta fasaner & änder, apporterar på alla möjliga jakter och jagar klövvilt. Han är vänligheten själv och det finns inte ett ont hårstå på den här hunden. Det viktigaste i hans liv är hans egen människa, men han följer gärna med mig på träningar och tycker det är väldigt roligt med alla tygpåsar som ska hämtas och allt jag försöker lära honom. 

  

Havredalens Dough King "King"

SE34959/2021

ENGELSK SPRINGER SPANIEL 

född 2019-05-04
HD grad A, ED ua (0)

Ägare: Karl Pettersson


  • Godkänt vattenprov


King är en intensiv och hårtgående hund. Det finns inget lagom för den här hunden, antingen jagar man för fullt eller så sitter man still. Skulle det ta stopp så backar man och tar sats igen. Han vill gärna göra rätt, men det blir inte alltid helt enkelt när allt går så snabbt.
Även King hjälper Kalle på jobbet med att främst driva hem fasaner och även att stöta fasaner. På fritiden under jaktsäsong blir det en hel del egen jakt med hagelbössan och King.
Han är vänlig mot allt och alla men är inte särksilt intresserad av andra hundar, sin människa och att jaga är det viktigaste för King. 

  

Breckmarsh Hark "Clyde"
SE36697/2020

ENGELSK SPRINGER SPANIEL

född 2019-10-12
HD grad C, ED ua (0)


  • 1a plac, UNGHUNDSDERBY 2020
  • Godkänt vattenprov


Clyde är en genomsnäll och supertrevlig hane. Jag har aldrig haft en hund som har varit så otroligt duktig på hundspråk som det här fina killen. Han jagar med fin fart och stil och är en hårtgående hund, taggar och snår hindrar inte honom i hans arbete. Han är samtidigt väldigt lyhörd för signaler. 
Han är en mjuk kille och gör verkligen alltid sitt bästa för att göra vad jag önskar. 

  

Lemon Aguzannis "Lemon"
SE19440/2021

LABRADOR RETRIEVER

född 2020-10-08
HD grad A, ED ua (0)


Lemon är en härlig kille. Han är lugn och stabil men har samtidigt en väldig arbetslust och vill alltid vara till lags och göra sitt bästa. 

Han är trygg i sig själv men om han hade fått välja hade han gärna alltid velat vara vid min sida. 

 

 

Ai Limes Azalea Abbott

"Abbott"

SE45538/2021

ENGELSK SPRINGER SPANIEL

född 2021-05-27
HD grad A, ED ua (0)


Redan när de va väldigt unga så var där något speciellt med den där svart-vita hanen, han kom ofta och la sig på mina fötter, han kollade på mig som om jag vore den vitkigaste i världen även fast det va stökigt med alla syskon runt omkring. Han är en mysig kille och jag är fortfarande det viktigaste i hans värld, även fast han nu har börjat komma på hur roligt det är att jaga. 
Han är nog den mest självklara och naturliga hund jag har haft. Han har jagat med fart och stil redan från liten, han har varit spontan i att apportera och komma och lämna av. 
Om jag går så jagar han om jag står still så stannar han och väntar på mig. Det ska bli så roligt att se hur den här hunden utvecklas.