VALPAR

Valpar planeras 2021Engelska Springer Spaniel valpar i sommar! 


m leverans i slutet av juli.
Kontakta mig för mer information.

Valparna föddes den 10 mars

två tikar & en hane, alla är placerade

 Flatterhaft Four Roses

SE17163/2014
2014-01-16

FLATCOATED RETRIEVER

HD grad B, ED ua (0)
Öga UA


B-prov 1a pris NKL
Utställning, ökl, Exc

Fyran kom till mig när hon va strax över tre år. Jag fastnade för henne direkt. Hon är enkel att ha med sig, vart man än ska. Hon är väldigt vänlig mot allt och alla, inte särksilt intresserad av andra hundar, även fast hon ibland gärna leker lite ibland på hemmaplan. Hon har varit helt underbar mot alla valpar jag har haft hemma. Men det viktigaste för Fyran är att få vara med sin människa och det är en stor anledning till att jag fastnade för henne, den där du & jag känslan. 


Det har varit väldigt lärorikt att få hem en äldre hund för träning, inte helt enkelt alla gånger. Fyran är en väldigt rolig hund att träna, full fart och samtidigt så väldigt mån om att försöka göra rätt. Det är inte alla gånger det blir rätt såklart, men det tillhör väl träningen. 

 Sweet Licorice Lime

SE33434/2013
2013-04-11

FLATCOATED RETRIEVER

HD grad A, ED ua (0)
Katarakt partiell cortex främre Y-söm lindrig. Ärftlig


B-prov 3e pris EKL
A-prov Godkänd kkl
1a Åben A (DK)
Utställning, ÅK (DK), Exc m CK

Lime blev som flera av mina hundar min lite av en slump, det blev endast två tikar i kullen och då fick jag själv behålla en hane eftersom jag lovat bort tikarna.

Lime blev en skugga till mig ganska tidigt, låg hos mig när jag höll kurs eller var ute och gick. Han söker sig gärna tätt intill mig. Där trivs han som bäst.

Lime är en ganska mjuk hund, det hade jag lite problem med eftersom jag inte var van och uppmärksam, Han är väldigt tydligt när jag begär något av honom som han inte förstår, då gör han ingenting innan jag visat vad jag vill sen funkar det.

Jag är inte så road av prov så det är inte så många resultat, A-prov undantaget.

Där startar jag gärna, har varit i ett antal finaler där JAG gjort bort mig, nu senast på Flattarnas A-prov där jag kom oplacerad trea. Tog fel fågel, mitt fel

Vi apporterar 50-60 dagar varje säsong, favoriten är rapphönsjakt. Eftersök på fasaner och änder är nog Limes favoriter.

Inavelsgrad 0,0%

Preliminärt index HD: 102

Valparnas stamtavla

FLATCOATED RETRIEVER

LABRADOR RETREIVER


ENGELSK SPRINGER SPANIEL