Tikar

Centennial's Boa Constrictor "Bonnie"

SE48006/2017

ENGELSK SPRINGER SPANIEL

HD grad B, ED grad 2


 • Diplom, UNGHUNDSDERBY 2018
 • Godkänt vattenprov
 • 2a plac m CK, skl fält
 • SM AV 2019, 4e plac, 1a CK 

Bonnie är min första spaniel och helt underbar.
Hon har jagat för fullt i tre säsonger, flera dagar i veckan. Hon har gått många dagar på mindre jakter där vi jagat över spaniel och även många dagar där hon har hjälpt till med att putta fasaner på större jakter.
Det allra roligaste är såklart att få jaga själv med sin egen spaniel och vi har många fina minnen ihop från senaste hösten. 
Inomhus märkts hon oftast inte av alls då hon gärna ligger och sover. Hon är enkel att ha med överallt och jag är så otroligt glad över att just Bonnie hamnade hos mig! 

Yesrieve's All You Need Is Love "Chins"

SE17467/2020

GOLDEN RETRIEVER

HD grad A, ED ua (0)

DNA-testad, GR_PRA1 & 2 - Clear
DNA-testad, Ichtyos - Clear


   • Excellent ÖKL B-prov
   • 3e vinnare Mock Trial ÖKL


Min alldeles egna underbara guldhund! 
Chins är en väldigt känslig hund, hon vill alltid göra rätt och om hon inte förstår vad jag menar så tänker hon ofta en sekund extra. Men hon har samtidigt en väldigt explosiv och intensiv sida, vilket gör att om hon är i det moodet, då går allting väldigt fort! 
Hon älskar att träna och skulle kunna hålla på hur mycket som helst då hon tycker det är så barnsligt roligt att hämta tygpåsar och tennisbollar.
Hon har varit min förste-apportör under den senaste säsongen och jag är väldigt nöjd med henne, hon har såklart haft en hel del sällskap av både spaniels & yngre retrievers som varit under upplärning. Men blir det klurigare arbetsuppgiter känner jag mig trygg med att Chins löser dem.


Hon är livlig och gillar att springa snabbt på sin fritid men inomhus är hon lugn och behaglig.

 

Ai Limes Arizona "Aili"

SE26493/2021

FLATCOATED RETRIEVER
HD grad A, ED ua (0)


Aili är en urmysig liten fröken. Hon gillar att vara till lags och ser väldigt mjuk och vän ut men bakom de där oskyldiga små runda ögonen finns en hel del pannben & jaktlust. Hon tyckte redan som yngre att jaga kaniner va en alldeles utmärkt fritidsaktivitet när man egentligen skulle vila.
Hon har varit väldigt spontan i sin apportering och skulle nog apportera allt jag ber henne om, hon funderar inte på hur hon ska plocka utan det åker direkt in i munnen och vill direkt hem till mig. 
Hon är lyhörd, följsam och en enkel hund i vardagen.


  Ai Limes Azalea Abigail
  "Abbie" 

  SE45534/2021

  ENGELSK SPRINGER SPANIEL 
  HD grad A, ED ua (0)


  Abbie är en väldigt speciell individ, vi har fått jobba endel på kontakten och att hon ska vilja vara nära.
  Hon är väldigt intressant och lärorik att träna. Hon vill tränas på sitt eget sätt, annars vill hon inte. Det är en utmaning för mig som hundtränare! Men nu börjar jag komma på lite hur hon vill ha det och hon har utvecklats enormt sedan vi började träna.
  Lika som sin far så är det full fart eller ingenting som gäller, lagom är inget för Abbie.