TILL SALU

TILL SALU


Flatcoated Retriever, tik 
2,5 yo

Ai Limes Arizona

"Aili"

SE26493/2021


FLATCOATED RETRIEVER

Tik, född 2021-03-10


Aili är en glad & trevlig flatcoated retriever. 
Hon är grundtränad i apportering och har varit med på olika typer av fågeljakt. Hon är väldigt spontan på vilt och plockar snabbt det hon hittar. Träningsmässigt redo för start på B- & C-prov NKL. Påbörjad dirigeringsträning. 
Kan gå fot lös vid sidan och är mestadels stadig (hon kan vara en ganska impulsiv fröken och ibland springer benen snabbare än hennes hjärna hinner reagera, men hon stannar såklart om man röstkorrigerar henne). 

Hon vill gärna bo på landet, med eller utan hundkompisar spelar nog inte henne någon roll. Hon är bara glad att få hänga med sin människa. Van vid att stå i hundgård och att bo inomhus. Hon fungerar här hemma bra tillsammans med andra hundar.
Här fungerar hon utmärkt att ha lös på promenader och jag tänker att hon nog vill hamna någonstans där hon fortsatt får vara lös på fritiden och springa sitt snabbaste ibland när benen vill och även få gräva efter falsk tryffel när nosen hittar det i skogen på promenader.


Hon flyttar pg.a att hon inte får den tiden hon förtjänar här. Jag skulle bli väldigt glad om hennes nya människa är intresserad av att träna apportering och kanske även vill starta lite på prov..


Är du intresserad går det bra att kontakta mig via mejl eller telefon. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.