Föreläsningar


FÖRELÄSNINGAR online


Tidigare föreläsningar: 

Mental träning


Känner du det där suget i magen redan när du klickar på "anmäl hund"? 
Fungerar träningen dagarna / veckorna  innan start mindre bra på grund av att du känner dig nervös inför prov / tävlingen? 
Blir du besviken när det inte går toppen vid tävlingar? 
Känner du stress över att du och din hund förväntas prestera på topp när ni tävlar? 


Det va ungefär min känsla inför provstarter tidigare.
Sedan bestämde jag mig för att ta hjälp. Inom hundsporten hittade jag inte någon som höll på just med det här med mental träning för mig som förare så jag letade bland andra sporter. Ridsporten är betydligt större och där fick jag kontakt med min coach som har hjälpt mig otroligt mycket. Hon gav mig verktyg att jobba med för att kunna ändra mitt mindset gällande prov & tävlingar med mina hundar. 
Och inte bara mitt mindset gällande prov & tävlingar, utan även mitt tankesätt i träningen och planeringen inför prov / tävlingar. I den här föreläsningen kommer jag berätta om min resa. Hur jag har gått från att ha en enorm prestationsångest, till att istället ha en go känsla inför prov & tävlingar med min hund.
Jag kommer att prata om vilka verktyg som har fungerat för mig och hur jag tänker och förbereder mig inför tävlingar. För att vara få tillgång till föreläsningen, gör såhär: 


•Swisha 200 kr och skriv ”föreläsning” i meddelande till; 

123 646 5660 (Emilia Bengtsdottir)


•Skicka sedan ett mejl till forelasning@bengtsdottir.se (det räcker att skriva att du har swishat) så stämmer jag av betalningen och skickar sedan en inbjudan med länk och lösenord till föreläsningen 😁

Vid frågor gällande föreläsning,
kontakta mig
via mejl forelasning@bengtsdottir.se
eller sms till 072-325 27 28Föreläsning, apportering - basic